Fysio-Fit: Watergewenning

Meer en meer wordt Fysio-Fit een op zichzelf staand bedrijf, meer en meer bieden we extra ondersteuning aan. Zo worden de watergewennings sessies begeleid door onze gewezen en ondertussen gediplomeerde stagiaire Elyssia Criel.

 

Het is mooi om te zien hoe onwennige honden dankzij haar begeleiding worden omgetoverd tot echte waterratten die op een correcte manier zwemmen en dus geen roofbouw plegen op hun lichaam.

 

NIEUW: vanaf oktober bieden we ook op zaterdag zwemsessies aan! Data worden meegedeeld via FB-pagina van Fysio-FitDe volgende data zijn:
- dinsdag 22 september
- dinsdag 29 september

Waarom watergewenning? Het is altijd nuttig dat uw hond kan zwemmen en het is ook belangrijk dat dat goed gebeurt. Al te vaak komen rugklachten voor bij honden die al van jongsaf aan gaan zwemmen en dit op de verkeerde manier doen.

Hoe gaat het in zijn werk? De sessie duurt een half uur en we voorzien 40 minuten per zwemmertje. We passen een zwemvest aan en na een gewenning in de warme jacuzzi volgen de eerste voorzichtige momenten in het zwembad onder onze begeleiding. Daarbij gaan we er zeker op letten dat een goede zwemtechniek wordt aangeleerd en dat uw hond kan leren hoe het voelt om te zwemmen. Hierbij leert uw hond deftig zwemmen en wordt zo optimaal voorbereid op zwempartijtjes aan zee, in een vijver, een rivier of in de tuin.
Een absolute aanrader dus.

Reserveren kan via mail op info@fysio-fit.be. Kostprijs voor een sessie is € 35.
(verdere info wordt u na reservatie bezorgd).

Fysio-Fit Kapelle o/d Bos

De Beughemlaan 34B

1880 Ramsdonk

0483 54 28 20

Meer info

Fysio-Fit @ De Ark

Probastraat 1

2235 Westmeerkbeek

016 56 70 08

Meer info

Fysio-Fit @ Hydro d'O

Holsthumstraat 2

9150 Kruibeke

03 238 81 04

Meer info

Logo Facebook

Logo Facebook